om oss

Vilka är nu vi som tar hand om din hund på dagarna?

Jo vi är dom som spenderar största delen av vår vakna tid med att umgås, studera och träna hund.

Men framförallt är vi ett gäng med ett gemensamt mål. Att vara ett hunddagis som ska vara ett självklart val där varje hund står i fokus och ni som hundägare ska känna er trygga med att vi tar väl hand om er hund.

Vi har utbildningar så som hunddagisutbildning, hundpsykolog, hundinstruktör m.m

Vi har också läst hundspråk och hundens beteende och kan läsa hundspråket mycket väl.

Sanna startade 101 Tassar hunddagis för 3 år sedan då det varit en dröm hon haft sedan barnsben.

Hon var den som var ute med grannskapets alla hundar som barn och nu 30 år senare gör hon fortfarande samma sak men med lite mer kunskap i ryggsäcken.

101 Tassar förknippas med glädje, trygghet och kunskap och vi vill växa tillsammans med er.

ellen

Ellen pluggar Hundfysiologi och har full koll på hur våra hundar mår. Ellen är dagisföreståndare och har Hunddagisutbildning. Hon är den som ser till att alla mår bra och är vårdaren i flocken. Hon har ett stort hjärta och det vet hundarna. Ellen är en stor trygghet och vi är väldigt stolta över henne.

tillie o Lessie

Tilllie och Lessie är våra vovvar från Grekland som är duktiga på hundspråk och hjälper gärna till här på dagis. Lessie är en trygg snäll och bestämd dam som älskar att skita ner sig på åkern. Tillie har mkt humor och är den som är först på plats när det skramlar i godisväskan.

GÖSTA

Gösta vet precis vad som behöver göras för att vinna ditt hjärta. En sann knävovve vars vardagssyssla är att hänga i fönstret. Då o då händer det att han vaknar upp och känner sig som en valp på nytt. Då blir det liv i luckan.

UNIQE

Nickan tycker om köttbullar och är en elegant dansös. En snabb tjej som är duktig på att kamouflera sig. Hon tackar inte nej i första taget när det kommer till springtävling.

JUM JUM

Jum Jum är nallebjörnen som sitter i knät och tycker att livet är till för närhet. En sann terapihund som sprider massa  glädje.Han är också en kille som gärna hjälper till med att balansera flocken med sitt lugn.

sanna

Sanna är den som leder flocken framåt. Med en rad utbildningar som Hundpsykolog, instruktör, hundtränare har hon har läst hundspråk, hundensbeteende. Men framför allt har hon flera  års erfarenhet av att ha hundar lösa i hop i flock och få varje individ att hitta sin roll och få hundarna att ha ett fint samspel. Sannas ledord är ödmjukthet , styrka  och glädje inför varje individ såväl hund som människa.

TEDDY

Bilden säger en hel del om Teddys personlighet. Pigg, glad och lekfull. Alltid i full fart mot människan och knät. Gossa är hans favoritsyssla.

MILO

Milo har full koll på vad som händer runt omkring. Han spänner öronen och ingenting går förbipasserat utan att han talar om .En larmare med god aptit som har lärt sig att det kan vara mer lönsamt att skvallra än att larma  i vissa lägen. En lekfull go kille som är älskad av sina vänner på dagis.

MOLLE

Molle kan skifta mellan de olika rollerna i flocken och anpassar sig efter där det behövs. Han är mån om flockens bästa. En kille som ofta tycker vi ska spara på energi om det inte gäller att leken med sin bästis Jummis förstås. Det går före allt alla dagar i veckan.

STELLA

Konstapel Stella patrullerar runt och ser till att det är ordning och reda på 101 Tassar. En lite äldre dam som egentligen har tröttnat på sitt jobb och mest av  allt bara vill kramas.

therese

Therese har Hunddagisutbildning och älskar mest av allt att lära känna alla hundarna på djupet. Hon är inte den som ger sig i första taget och är besluten att varje individ skall ha det bra hos oss. En envis tjej som gillar att aktviera hundarna på olika sätt. Vi är glada att ha Therese med i vårt team och hon bidrar med hålla en bra balans här hos oss.

LAMMY

Lammy kommer från Spanien och talar hundspråk väl. Det krävs en del att komma honom nära men när det händer är han trogen som få. Han tar väl hand om sina dagiskompisar och ser till att alla behandlar varandra bra och visar varandra hänsyn.

NOVA

Nova har koll på läget. En klok dam som gillar att använda sin nos och jobba. Hon är en lekfull storasyster som är en mjuk och  fin förebild för den nya lilla valpen i familjen.

TIDEMAN

Tideman är vår egna lilla filosof. Han spanar gärna på vad som händer runt omkring och bara iakttar. Han kommer fram då och då o berättar för mig om livets mening. Nämligen att springa efter tennisbollar...

UFFE

Uffe är glädjespridaren som inte ger upp i första taget. Hans mål är att få alla glada. Den lataste och minst lekfulla får han att springa efter honom i regn o rusk av lycka.

Han är vår maskot och det är svårt att inte dra på mungiporna när han är i närheten.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Hitta till oss...

Torvhögsvägen 49

424 91 Olofstorp